Pentru un raspuns cu certitudine, consulta ginecologia! O viata activa sexual vorbind înseamnă si responsabilitate, protecție și controale regulate. Scurgerile acestea pot indica o boală cu transmitere sexuala. Tu nu te ai protejat. Inainte nu aveai asa si ciclul tot ti a venit. S ar putea să ai nevoie de tratament acum. Din fericire, nu e o urgență, deci te poti programa.
A te proteja, sa ne intelegem, nu inseamna doar a previne sarcina ci si o igiena adecvată, analize medicale, sexul controlat.
Eu nu mi am inceput viata sexuală de mult timp si menstruatia am avut o dintotdeauna neregulată, dinainte sa imi incep viata sexuală. Igiena mea intimă, cat si cea a partenerului este foarte stricta si sunt foarte atenta la aceste detalii, as spune chiar obsedata de asta ) Contactul cu prezervativul nu vad ce boala cu transmisie sexuală mi ar putea oferi. am mai avut scurgeri de genul si inainte, uneori acestea si in loc de menstruatie. o idee de la ce altceva ar putea fi ai avea? Multumesc de raspuns!
Un consult tot este indicat. Bolile sexuale se transmit si cu asa zisa protecție, deși n ai crede, riscul exista. S ar putea să ai nevoie de spalaturi vaginale, la indicația medicului. Vezi ce poti face.
Daca sunt de 5 zile nu ai cum sa fi insarcinata, doar o dereglare hormoala poti avea.
LarisaChe07 întreabă: