| AndreeaRa a întrebat:

Acum 8 zile am avut niste probleme si a venit salvarea la mine acasa. Mi-a facut o injectie in posterior si de atunci ma tot doare locul acela. E normal asa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! e tare locul? poate ai facut flegmon, pune comprese cu apa rece/gheata. daca nu e tare si doare si e si rosu, se poate ca ai facut o infectie..deci o mica vizita la medicul de fam nu strica.
O ZI BUNA!

| AndreeaRa explică (pentru caramela):

Locul nu este tare...nici rosu doar ma doare. Nu mereu. uneori, doar ca e destul de enervant. Mi-am facut programare la medicul de familie pentru ca au trecut 3 saptamani si nicio schimbare. Multumesc!

| MMihai a răspuns:

Este preferabil să mergi la medic.
Ori a greșit și a făcut greșit injecția--pe mușchi încordat-- ori a folosit materiale nesterile ori nu trebuia folosit acel medicament. Nu cred că este normal să te doară așa mult timp.

| PanaceuUniversal a răspuns:

Nu e normal.maxim 3-4 zile... mergi la doctor...e posibil sa fie un abces fesier

| iamhigh a răspuns:

Da, și pe mine mă doare cam 20 zile după o injecție. nu cred că trebuie să te îngrijorezi, ești mai sensibilă.