| Floreenofficial a întrebat:

Acum cam o luna am refuzat sa mi se scoata unghia de la degetul mare care s-a dovedit a fi incarnata, pentru ca acum vreo 9 luni nici macar un an, mi s-a scos unghia de la celalalt deget mare si mi se parea foarte aiurea sa am doua unghii scoase in mai putin de un an si plus ca am citit pe internet ca nu e recomandat sa se scoata unghia.Asistenta aceea, dar si tata mi-au zis ca imi creste o unghie noua pe dedesubt si ca o sa ma chinui mult cu unghia asta poate pana la un an de zile.
Chestia e ca degetul e umflat si inrosit, dar in ultimele zile parca a mai dat inapoi, adica s-a mai imbunatatit.Am un os sau ceva umflat cam exact sub unghie e degetul umflat pe o portiune de cativa centimetri si as vrea sa stiu ce sa fac.Asistenta aceea a zis sa trag de unghie ca poate raman cu ea in mana, sau sa astept sa cada ea, treaba e ca daca ma ating pe portiunea umflata ma DOARE! Acum mi-a mai stat durerea(cand ating), nu mai e asa accentuata, dar pana nu demult ma durea foarte tare daca atingeam.
Imi cer scuze ca am scris atata! As vrea sa scap de problema asta ca o am de ceva vreme si ma STRESEAZA!
Fundaaaaaaa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| dragos9234 a răspuns:

Scoate-ti unghia, du-te la asistenta aia si scoateti-o.

| 00melina00 a răspuns:

Sracuta de tine
lasa sati cada sau du-te la asistenta sa tio scoata