| Omis a întrebat:

Bună!

Acum, când m-am pus să mă demachiez, am observat că am niște pete foarte mici, roșii, sub ochi. Până azi nu le aveam. Menționez că acum vreo câteva ore am avut o criză foarte urâtă în care am urlat vreo aproximativ 2 minute, un fel de atac de panică. Credeți că are vreo legătură?

Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

Da, are legatura. Au iesit pe sistem nervos.
Te linistesti putin, iei Sedatif PC, bei un ceai de sunătoare si cand ai disponibilitate o crema din apa si bicarbonat peste bubite.
Albus de ou iarasi este bun.
Sanatate, ❤️

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca are.
Si nu te-au dus la spital?
De ce sa urli si sa faci crzize de isterie? Ai probleme mentale?

| DrMihailoviciS a răspuns:

Bubițele acelea au ieșit pe fond nervos precis! Încearcă să te linistesti o perioada mai lunga de timp, ai grija de tine! Îți zic sincer că nu știu ce ai putea aplica pe acele bubite că să treacă mai rapid... Încearcă cu o crema de galbenele!