| Ale1234567890 a întrebat:

Acum cateva luni am facut un RMN din cauza unor dureri de cap ingrozitoare si mi-a iesit parca un amgiom venos cerebelos pe partea dreapta. Tot de atunci simt ca imi curge un lichid din cap, se duce in tot corpul, mi s-au latit si marit oasele incheieturilor, la umeri la coloana sunt iesite in afara, ma apasa ceva pe ochiul drept, am slabit foarte mult, si mi se pare fruntea umflata. Si, de asemenea, simt ca o apasare in tot capul. Alte boli mai am amigdalita cronica si anexita cronica, de aproape 2 ani. Mereu am dureri si disconfort in zona de jos, dar nici nu trec... Stagneaza... Ce credeti ca am? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| CuriousStuff a răspuns:

La cate simptome ne-ai dat... Ar trebui o investigatie serioasa ca sa ne dam seama ce ai. Probabil cele mai multe se trag de la anxietate, dar nu bag mana in foc. Ar trebui sa mergi la medicul de familie si sa vorbesti cu el despre toate astea. Probabil ar trebui sa-ti mai faci macar o ecografie craniana sa vezi ce e cu lichidul ala de care zici (zic ecografie pentru ca e mai ieftina si nu are efecte adverse).