Iti faci prea multe intrebari pentru ceva ce medicul trebuie sa rezolve, si nu se stie de la ce apar aceste abcese.
Eu am avut 4 interventii chirurgicale in la masele si niciodata nu am facut abces, deci este o intamplare la unii apar la altii nu.
Un raspuns clar ti-l poate da stmatologul nu noi.Tu continua cu antibioticul, sa nu fie vreo infectie! Totusi nu inteleg de ce nu ti-a omorat si scos nervul?! Maseara te poate durea dat fiind ca ai nervul inca acolo.
Nu cred ca e de la operatie. Cel mai probabil e de la acea masea. Am trecut prin asta. Initial a fost bine dar apoi au aparut problemele. Mi-au facut obturatie de canal dar si acum mai simt ca nu e in regula, mai ales cand e stau in aer conditionat. Nu te panica, oricr ar zice dr. Stomatolog, va fi bine!
Mentionez ca am stat in curent inainte sa mi se umfle, dar din cate stiu eu curentul nu te afecteaza cu nimic daca nu ai alte probleme
Am revenit cu un update: aveam un abces foarte mare pe gingie si mi s-a spart in seara asta. Nu l-am spart eu, efectiv s-a spart singur in timp ce mancam. Am observat ca s-a mai redus din umflatura. Sper sa fie bine. Oricum ar trebui sa ma prezint la dentist saptamana viitoare pentru a termina tratamentul de canal, dar daca nu se vindeca de tot pana atunci o sa ma duc saptamana asta. Multumesc tuturor pentru raspunsuri.