| Andreeamar0 a întrebat:

Bună!
Acum câteva luni mi-au ieșit pe picioare niște pete dubioase, am mers la dermatolog iar acesta mi-a spus că sunt alergica la ceva sau din cauza unei alimentații nesănătoase, am incercat sa aflu la ce sunt alergică dar nimic..cum am spus de câteva luni mă chinui sa scap de ele cu tot felul de creme și loțiuni însă degeaba.
Am observat că, când fac dus fierbinte sunt roz și nu prea se mai vad iar când fac dus rece se înroșesc și apar din ce in ce mai multe ...am evitat pe cât se poate de mult alimentele nesănătoase și am făcut multe dușuri fierbinți dar fara rezultat.
Daca cineva a mai avut problema asta, vă rog să-mi spuneți cum ați procedat deoarece sunt disperata pentru că în mai puțin de o luna am o nunta la care neapărat trebuie sa fiu prezenta și chiar vreau ca picioarele mele sa arate cat de cat mai okey.????????????

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| ValentinMihai78 a răspuns:

La nuntă va trebui să folosești mult fard pe picioare pentru a ascunde cât de cât petele. Nu este o problemă medicală care se rezolvă din palme. Căutați un spital universitar, pentru alergii, nu neapărat pentru dermatologie, ci alergii, căci dacă într-adevăr aveți o intoleranță la o substanță, din compoziția unui aliment, sau la detergent, haine, trebuie analize medicale serioase care se fac doar dacă vă internați. E posibil, ca să fie o boală pe viață, pe care o veți ține sub control doar prin medicamente.

| Andreeamar0 explică (pentru ValentinMihai78):

Am încercat să ascund petele cu orice dar degeaba pentru că nu durează mult si deja se vede că e dat cu fard sau altceva.m-am dat chiar și cu un spray pentru bronzare cu speranța că o să mă bronzez daca stau la soare și o sa mai dispara. mulțumesc pentru timpul acordat!