| Ninii293948 a întrebat:

Buna, acum câteva ore mi-am scos o masea de minte, dreapta sus. Acum am mâncat pentru prima oară și in timp ce mâncam am început sa aud un sunet. Ca și cum se freaca ceva os. Nu știu cum sa explic. Se aude in special când clătesc gura și când zâmbesc in colțul drept. Habar n-am ce e. Mi-am mai scos masele de minte, dar n-am avut nimic. Știe cineva ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Trixt3r a răspuns:

Este posibil sa nu fie nimic serios, poate sa fie doar o perioada de acomodare la lipsa. Totusi, daca nu trece in cateva zile sau se agraveaza, sugerez sa vizitezi un dentist.

| Ninii293948 explică (pentru Trixt3r):

Nu știu sincer. Când apas pe zona unde a fost măseaua de aude acel zgomot. Poate o fi doar aerul care intra și iese. O sa merg la dentist dacă nu trece. Mersi.

| Trixt3r a răspuns (pentru Ninii293948):

Cand e vorba de sanatate, eu sugerez sa nu te joci. Bafta si sanatate!

| Mariusimiplacfemeile a răspuns:

Buna, am patit exact la fel acum fix 24 de ani, eram cadru militar, colonel in armata romanie, ms nu trebuie sa ma laudati, si am rezolvat-o facand sex de mai multe ori cu nevasta mea, de vreo 10 ori in 5 minute