anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

acum cateva saptamani am inceput sa ma masturbez dar acum sunt umflat pe gura stomacului(inceputul stomacului) si cand ma apas ma cam doare.eu cered ca sunt muschi pentru ca am patratele pe achdomen sau mai cred ca de cand am mancat cartofi prajiti tare si doua npoti m-a durut burta si imi venea sa vars. oare pentru ca nu am varsat mai demult? sau de ce? sunt muschii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DraudeS a răspuns:

Ai incercat, dar tot nu ti-a iesit cum trebuie. In fine.
Nu are legatura masturbarea cu durerea abdominala. Cel mai probabil de la cartofi sau ce ai mai mancat tu. Este stomacul nu muschii, daca iti vine sa versi. Si nu, nu pentru ca nu ai mai varsat demult.
Ce varsta ai?

Sanatate!

| vlad255 a răspuns (pentru DraudeS):

Nu mai dat un raspuns logic si ce am mai gresit la gramatica?!

| DraudeS a răspuns (pentru vlad255):

Ti-am dat un raspuns cat se poate de logic. Nu suntem fata in fata sa pot sa-ti fac palpare, analize sau mai stiu eu ce pentru un raspuns 100% concret.
Gramatica : "muschi" (Ai omis un "i"), "achdomen" (Este abdomen), "cartofi prajiti TARE" (Cartofi prajiti TARI), "npoti" (Nopti).

"Nu mai dat" = Nu mi-ai dat.

| vlad255 a răspuns (pentru DraudeS):

Esti profesor de romana?

Nu.

| TreiSurori a răspuns (pentru vlad255):

Nu trebuie sa fii profesor de romana ca sa vezi greselile pe care le-ai facut

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ma bucur ca ai scris in limba romana cat de cat, dar tot nu vad legatura intre masturbare, cartofi si patratelele de pe abdomen.

| marianvranceanul1 a răspuns:

Nu te mai masturba.Aduti o fata sa faca asta.