anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună,acum câteva zile am avut o mâncărime in zona intimă, iar astăzi mi s-a scurs o secretie alba cremoasă cam multa(încă am mâncărimile).Mi s-a mai întamplat asta dar secreția nu era atât de cantitativă și nici mâncărimi nu aveam.Menstra trebuie să-mi vina in cam o saptamana, asta daca are legatura.Așa ca ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ionella2003 a răspuns:

Am avut aceeași problema, am mers la farmacie am explicat problema mi-a dat o cremă și niște ovule și intr-o saptamana mi-a trecut. Dacă nu ai timp sa mergi la medic mergi la farmacie și farmacistul știe ce sa îți dea.

9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu vreau sa te sperii, dar cel mai probabil e o infectie.Ai avut contact sexual in ultima vreme?

| Alinuța00 a răspuns (pentru dullcat):

N am avut...

| dullcat a răspuns (pentru Alinuța00):

Ok.Mergi la medic.

| Alinuța00 a răspuns (pentru dullcat):

Neaparat? Sunt tare ocupată în perioada asta si pur si simplu nu prea am posibilitatea stiu ca sănătatea e pe primul loc dar na..Nu exista ceva băi cu anumite plante sau mai stiu eu ce pe care le pot face? Cel mai probabil chestia asta mi-a apărut de la absorbante.

| Solann a răspuns (pentru Alinuța00):

Da, neparat!
La asa boala nu exista altceva decat medicul.

| dullcat a răspuns (pentru Alinuța00):

Da,neaparat in cel mai scurt timp.Nu e deloc de joaca, mai ales cu zona intima.Iar problema e din interior, astfel ca degeaba faci spalaturi cu ceai de plante.Acestea dau rezultate numai impreuna cu tratamentul de la medic.

| Freya1 a răspuns:

Candidoza probabil.
Ai scurgeri și înainte de menstruație dar în general asa cremoasa și cu mancarimi e candida.

Încearcă sa iti faci spălători cu bicarbonat sau ceai de galbenele(in exterior).Dar fa o programare la medic. Posibil sa iti de-a o crema sau ceva ovule.

| Solann a răspuns:

Ai o infectie sau o boala venerica. Cum nu te-i tratat, iata ca e mai rau. Mergi numaidecat la ginecolog.

| VelicanEmilia a răspuns:

Ai candidoza, fata. Mergi la ginecolog sa-ti dea un tratament. In caz de ai prieten si ti se va administra si un unguent, sa-l pui si pe iubit sa foloseasca+pauza de frichi-frichi pana la terminarea tratamentului. In caz de n-ai prieten, probabil ai dezvoltat infectia din cauza antibioticelor, ti s-a dereglat flora vaginala.