| Allymalik15 a întrebat:

Buna, acum cateva zile am avut un herpes la buza inferioara, nu era vindecat si eu l-am rupt. Acum am un semn destul de urat. Cum pot scapa de el?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la medic sa-ti dea un tratament. Sunt creme care repara frumos ranile de acest gen.

| darrio2007 a răspuns (pentru Salontanul):

Si de ce nu trece de la sine, de mi-ai dat nefolositor, Salontane?

| Salontanul a răspuns (pentru darrio2007):

Si tu de ce mi-ai dat nefolositor la raspunsul meu cu coletul pus la posta pe alt nume? Se poate. Eu am facut acest lucru si nu m-a intrebat nimeni de cartea de identitate. Cat despre rana, da. Trece de la sine dar pot ramane urme. Eu i-am dat raspuns sa mearga la medic pentru a preveni.

| darrio2007 a răspuns (pentru Salontanul):

Si acum te-ai razbunat pe mine? Uite ca la mine nu a mers treaba cu coletul. De-asta ti-am dat.

| Salontanul a răspuns (pentru darrio2007):

Vezi? Asta-i diferenta dintre noi. Eu nu dau nimanui evaluari negative doar ca mie mi s-a intamplat si lui nu. Oricum nu era treaba ta raspunsul meu. Nu tie ti l-am dat. Lasa-l pe cel caruia i-am raspuns sa faca evaluari. N-as mai vrea sa-ti spun ca este o vorba jignitoare despre ce-i "calca" grija.

| darrio2007 a răspuns:

Trece de la sine daca il lasi in pace.

| Lioana a răspuns:

Va trece dar trebuie sa ai rabdare. Nu se vindeca instant.

| Victoria18 a răspuns:

Trece de la sine.

| Anonimusrocraft a răspuns:

Hey salut peste cateva zile o sa dispara si eu am avut 2.

| Stincker3043 a răspuns:

Mai asteapta cateva zile si dispare de la sine. Poti sa te dai cu ceva crema hidratanta.