Bucurate ca nu curge mult si ca e putin asa nu lasi balta de lichid pe acolo, daca aveai vreo durere atunci trebuia sa te alarmezi.
Te inteleg si eu am aceeasi problema eu csa nu imi mai curga singe mi-am tinut apasat pe nara care mi-a curs si am vazut ca rezultatele sunt bune...fa si tu la fel
Mda, felicitari, datorita tie s-a pierdut o alta viata. Tu chiar nu te gandesti ca ala micu are si el dreptu sa traiasca? Fratee daca nu vrei un copil protezeaza-te si gtaa! Da nu omori saracu copil fara aparare. Lui cine ii face dreptate? Aprpopo, stiai ca avortul este un pacat de moarte? Da, da ai auzit bine! MArog, e treaba ta se vede ca nu-ti pasa ca omori pe altcinva. Macar de ar fi apcat sa traiasca persoana respectiva, dar si acest drept i l-ai luat. Deci n-am cuvinte sa descriu cat... te dispretuiesc pentru asta! Cum ai putut face asa ceva... Doamne fereste-ma, din ce in ce mai multe. hai sa nu spun una acum. Sper ca esti fericita, gandindu-te ca o alta viata a disparut fara macar sa apuce sa traiasca!
Intreaba un medic, si pe viitor protezeazate ca sa nu mai iei viata unei finte nevinovate.Pa
Seven, nu stii care a fost problema Dumnezeu o sa ma pedepsesca cum stie el mai bine am avut 1 luna si jum de sarcina, iar cand am aflat nu am mai avut nopti dormite daca pastram copilul (eu am 18 ani) ce ii ofeream il nasteam si suferea mai mult acum e acolo sus un ingeras si are cine sa aiba grija de el.crezi ca a fost chiar asa usor sa fac avort.nu a fost iti spun eu.si daca ai sti problema mai intelege cu siguranta
Deeaandreea9156 întreabă: