| Biancasata a întrebat:

Buna acum cateva zile am fost la ginecolog si mi-a zis ca s-ar putea sa am candida.dar mi-a zis sa fac ecografie abdominala si test de urină la un laborator am luat recipient. Aceasta candida este periculoasă poate duce la moarte? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuu, Doamne fereste. 3 din 4 femei au candida. Acelea apar deseori la femei cu viata sexuala activa care au preluat aceasta infectie, ori de la lenjerie sau toaleta publica, orj chiar de la produsele pe care le folosesti la dus, dar mai rar in aceste cazuri. Este intr-adevar groaznica aceasta infectie care provoaca mancarimi si usturimi la greu. Incearca sa nu atingi si sa ai o igiena cat mai corespunzatoare, sa te speli des in zona intima cu gel intim special si iti recomand sa folosesti Canesten cremă, este foarte buna!

| Illegathius a răspuns:

Candida crește cu 80 la sută riscurile de cancer, din câte am citit, dar mai multe detalii ai aici
https://www.aimgroup.ro/sanatate/candida-creste-cu-80-riscurile-de-cancer/