| kalex a întrebat:

Acum cateva zile am fost operat de apendicita acuta. Problema mea ar fi ca uneori ma doare capul si am greata. Cand ma scol (adica nu mai stau culcat) durerea de cap e si mai mare si imi este foarte rau. De la ce si ce pot face impotriva asta? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Se numesc migrene(http://neurologiepediatrica.ro/migrena/).
Du-te la un cabinet de neurologie pediatrica.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la medicul de familie sa-ti dea trimitere la un alt medic de specialitate.

| CuriousStuff a răspuns:

Durerea de cap poate sa aiba o gramada de motive, fara un consult nu iti poate spune nimeni de ce te doare capul. Mergi la medicul de familie sa vada ce e cu tine daca durerea e asa de suparatoare.

| laruca11maria a răspuns:

Si mie m-a durut am ametit si am lesinat istant iti zic ea o pastila de algolcamin si iti trece sau nourofen sirop eu am luam am 14 ani si mi-a trecut nu conteaza varstra si eu am fost operata de 2 ori de apendicita! SANATATE!