Cred ca este mai degraba vorba despre o infectie urinara. fa-ti si un test de sarcina ca sa fii tu linistita, si go rapid la medic ca nu e de joaca cu infectiile urinare! Succes :*
Fa meduzo? tu-ti mamaliga ta, cum poti sa-mi dai emotii in halul asta? fugi repede la medic, ca sangele in urina nu e de bine.nu cred ca are legatura cu sarcina. mergi si te trateaza.acum de sarbatori? tiai gasit sa te imbolnavesti? sa-mi spui unde esti sa te vizitez. da vezi ca eu am numai doua brate.nu opt ca tine.stii bancul cu doua meduze care s-au intalnit? si s-au luat de mana, si s-au luat de mana, si s-au luat de mana, si tot asa de opt ori? fugi la doctor si sa aud ca ai facut un revelion de vis.sanatate si fericireeeeee.
Stressul de regula inarzie cu pana la cateva zile ciclul, iar riscul, e intotdeauna prezent, asemeni elementelor "inculpate", pentru ca scopul cel mai nobil dar si cel "parsiv" al mamei Naturi este sa ii daruim cat mai multi bebey!
Stii ce ai de facut peste niste zile!
Sa speram, de dragul tau, ca ai scapat si de data asta!
Daca nu, sa ne intrebi apoi de nume! in nici un caz sa nu ucizi!
Sanatate si pace in suflet, si in pantec!
Am fost internata in spital pentru problema cu sangele in urina 2 zile, acum sunt bine, in spital mi-au facut si eco sa vada daca am ceva inauntru dar nu mi-a zis nimic despre o sarcina
Fa-ti si un test de sarcina pentru ca o sarcina incipienta se poate sa nu se depisteze la ecograf, mai ales daca nu ai avut vezica urinara plina.
Daca nu e o raceala la ovare ai dat de belea pentru ca este o infectie urinara, ar trenuii sa-i spui mamei tale pentru ca ea stie cel mai bine ce a-ti faca, sfatul meu este sa te duci la doctor :X :* ...Craciun fericit!
Bun, asa de necredibili suntem incat copii astia cauta sfaturi pe TPU cand e vorba de sange in urina? FUGI LA MEDIC. CAMERA DE GARDA.