| Corina45788 a întrebat:

Bună, acum câteva zile am ieșit pe afară si m-a cam prins soarele (ceea ce mi-a adus o insolație asa cred eu) pentru ca ma tot simt rău, de pana miercuri noptea si pana sâmbătă, am temperatură mare 39, 3... In zile acestea am si răcit, de astfel între timp urechile ma dureau si cred ca si sinusurile au apărut, cand a început in ultimele zile temperatura sa crească îmi ieșea un lichid galben gros ca un fel de puroi prin ochi, dupa a doua zi cand a mai încetat sa curgă lichidul am avut ochiul rosu si vasele de sânge erau sparte, acum fiind duminica vomit într-una un lichid galben si foarte amar.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Cel mai simplu suna la ambulanta mai ales ca ai avut 39

| IoanaMaria321 a răspuns:

Du-te la spital

| Jessica1235 a răspuns:

Ai nevoie să fi constat repede de un doctor ca să eviți comicati și mai mari

| Vântulalb a răspuns:

De miercuri stai cu 39, 3 grade? Esti inconstienta! Din ce descrii nu e insolatie. Sau nu numai insolatie.
Cheama ambulanta urgent!