| bvkea a întrebat:

Acum cateva zile m-a luat o raceala groaznica, pe care am incercat sa o tratez cu fiole de algocalmin, paracetamol si ceai, care au avut loc doar pe moment.Azi de dimineata cand m-am trezit, aveam ochiul stang lipit, ma dor dintii de pe partea stanga si urechea dreapta! Stie careva de la ce se trage si ce as putea sa iau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Erika_Sofron_1977 a răspuns:

Aceste dureri inflamatorii, din raceala, se trateaza cu paracetamol de 3ori pe zi si/sau nurofen(dupa mancare)tot de 3 ori pe zi, macar 5 zile.algocalmin fiole se ia numai in cazul in care febra nu cedeaza la medicamentele anterioare sau daca durerile sunt f puternice.in nici un caz nu antibiotic. daca nu cedeaza in 48h, atunci mergi la medic. oricum, raceala nu se vindeca de pe o zi pe alta.bea ceai cu miere si lamaie, curata ochii cu ceai de musetel, iar daca secretia persista, atunci o fi o conjunctivita virala, datorata racelii. se trateaza cu tobradex pic.nu le lua preventiv,ca nu ajuta, ba, chiar, complica situatia, daca nu e justificat tratamentul.sanatate

1 răspuns:
| youaremyfavouritecolour a răspuns:

E din raceala si din curent, cred ar fi de recomandat sa iei un antibiotic dar prima data pentru siguranta du-te sa te vada un doctor deoarece probleme de acest gen nu trec cu una cu doua
bafta