| georgy_7464 a întrebat:

acum cateva zile nu am avut caldura in casa si am cam tremurat de frig, iar dp vreo 2 zile m-am trezit cu o durere de spate foarte mare.Ma intreb dc am racit sau faptul ca am stat incordata din cauza frigului? Ma doare pana si carnea pe mine parca m-ar fi batut cineva. Voi ce perere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| hamsterx a răspuns:

Se pare ca e vorba despre un inceput de raceala, probabil ai stat cu mijlocul gol, cine stie.incearca sa iei un algocalmin si sa iti faca cineva un masaj sau o frectie cu Carmol.[se gaseste la farmacie]
multa sanatate:*

1 răspuns:
Abh
| Abh a răspuns:

Ar fi bine daca ai avea o perna electrica pe care sa o pui pe spate 20 min. apoi sa-ti faca cineva un masaj cu unguent de Diclofenac macar 10 min. Ai grija ca de acum, sa-ti fie spatele la caldura tot timpul.