anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva zile, vreo 10-12 zile am avut o colita foarte grava.Am vomat o singura data dar m-am simtit rau si am avut diareecrying. Ce am avut? Si acum m-am anemiat de la boala si sunt slabit. Ce trebuie sa fac? De la orice imi vine pa gat(aproape).
P. S:Nu sunt sigur ca a fost colita. Funda! Si trei voturi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| BGDs a răspuns:

Ai avut toxinfectie alimentara de la ceva ce ai mancat. Se mai intampla, nu e o tragedie. Nu ai facut anemie pentru ca nu ai pierdut sange, starea pe care o ai acum e datorata pierderii de lichide si electroliti. Trebuie sa te rehidratezi si sa incepi sa mananci. Bea apa minerala de preferat pentru ca are mai multi electroliti ( K, Na, Cl, Ca).

| Justmed a răspuns:

Cuparati d ela farmacie Zentel...si te vei simti bai bine.este un tratament anti parazitiilor intestinali...

| chrystyan21 a răspuns:

Fa un control la mdicul de familie, cred ca iti trebuie niste vitamine si ca organismul tau e slabit, bea multe lichide doarece prin scaunele moi pierzi foarte multe lichide si te dezhidratezi. Ce ai patit nu am idee cel mai bine iti poate spune un medic.

| Mimi_6217 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat la fel si am fost la medic si mi-a spus ca am viroza respiratorie.Mia facut o injectie si mia prescris niste medicamente si m-am facut bine.

| alexutza1183 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la medic, succes!