anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cativa ani tatal meu a murit si am ramas inca cu un semn de intrebare, in urma unei operatii a fost adus in salon si ni s-a spus ca nu mai are sanse sa traiasca prea mult.Nu a fost dus la terapie intensiva dupa operatie si desi el s-a trezit si a fost constient inca 12 ore,taietura de la operatie, care se intindea pe toata burta nu i-a fost cusuta si a fost legat cu un fel de garou ca sa ii tina burta cat de cat, oricum era pur si simplu deschis, se vedea tot inauntru. Dupa 12 ore a facut infarct si a murit, credeti ca este un caz de malpraxis? Ce puteam sa fac in situatia respectiva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Trebuia facuta o expertiza

| h379m3973423 a răspuns:

Bună,
Nu este exclus să fi fost un caz de malpraxis, dar nu ai continuat să cercetezi cazul așa că nu știm. Eu încerc tot timpul să găsesc o parte bună a lucrurilor.
Dacă medicii au realizat că nu mai este nimic de făcut pentru tatăl tău pentru a-l ține în viață încă câteva zile, atunci nu mai au de ce să-și ocupe timpul cu el în loc să salveze efectiv vieți ce depind de ei doar în acel timp. Și degeaba îl închideau așa cum ai fi vrut tu dacă ceea ce l-a omorât era înăuntru și nu putea fi scos.
Îmi pare rău pentru pierderea ta...