Ai o boala care se numeste anorexie. Pentru fiecare luna in care nu ai mancat si ai luat laxative iti trebuie cam 5-6 de alimentatie normala ca sa te refaci.
Doamna, diagnosticul bolii se pune de un medic specializat, dupa niste examinari amanuntite. Nu trebuie sa aruncam cu, cuvinte in stanga si in dreapta despre problemele unei persoane, mai ales daca acestea sunt grave. In primul rand, anorexia este o boala PSIHICA si dupa una FIZICA, deci nu va puteti da seama dupa 5-6 fraze ca persoana respectiva sufera de anorexia. Ar trebui sa puneti mana sa cititi niste carti sau sa ascultati sfatul medicilor in cunostinta de cauza!
Sunt medic, si daca citesti cu atentie ce scrie acolo este absolut evident ca fata este extrem de bolnava. Iti poti da seama dupa cateva fraze daca ti se povesteste o boala, mai ales daca sunt frazele care trebuie. Daca nu s-ar putea, atunci anamneza in medicina nu ar mai avea un rol foarte important
Un dezechilibru mare in organism. Se vede cu ochiul liber lipsa de vitamine minerale s.a.m.d (numai din simptomele pe care le-ai prezentat).
Trebuie sa iei calciu si magneziu si niste vitamine. Si sa ai rabdare, ca nu se rezolva peste noapte.
In primul rand se scrie eram nu earm si in al doilea rand afaraera nu se scrie asa se scrie afara era cu spatiu intre afara era!
Dupa ce ca am o problema ma mai si corectezi! Stiu ca am scris gresit dar ma grabeam si vroiam un raspuns!