| nmilana a întrebat:

Bună acum ceva timp am fost la medic a spus ca am colonul iritat,tot am o problemă cu constipația, dar acum nu am reușit să ies la baie vreo 3 zile …am folosit un supozitor dulcolax dar am reușit să ies foarte puțin, și acum am un mucus este normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Dragobeta a răspuns:

Nu e normal.
Ciorbe, supe la fiecare masa. Multe lichide si muuulta miscare. Chiar numai simplu mers pe strada.

| Violleta2022 a răspuns:

Bea CHEFIR dimineata pe stomacul gol si seara inainte d culcare, cate 100-200ml si ti se va repopula stomacul si instestinele cu bacterii sanatoase, probioticele atat de vitale unui colon sanatos, totodata regland si "iesitul" afara, zilnic.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mananci fibre? Fructe, legume?
Fibre si apa, astea rezolva problema constipatiei. Si iaurtul ajuta.
Bea ceaiuri, bauturi calde si consuma fructe intregi.
Cereale integrale (nu faina modelata in tot soiul de forme) la micul dejun. De ex SanoVita