| Bianca0331 a întrebat:

Buna. Acum ceva timp am avut o răceală cu o tuse puternica ..nu prea am luat nimic pentru a o trata. De câteva zile simt o durere ușoară în piept ca și cum as avea un nod și nu ma lasă sa respir. Dacă merg mai repede obosesc. Menționez ca fumez, ar putea fi de la țigări sau de la raceala aceea netratata?
(fumez de mai bine de 10 ani) pana acum nu am avut nimic. Abia mâine am programare la doctor. Cineva care a avut aceeași problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Se pare ca ai cam multe probleme medicale. Mergi la medic.

| ana717828 a răspuns:

Mergi la un medic bun de exemplu daca esti in oras mic du te intr-un oras mai mare cu doctori mai buni, eu de exemplu am fost la Iasi si m-a gasit cu tuberculoza iar in orasul meu nu ma gasea.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pai daca ai dureri in piept, la plamani, lasa fumatul, ca nu iti face bine.

| Violleta2022 a răspuns:

O radiografie la plamani este urgenta, fiindca poti avea bronsita, penumonie sau chiar o tumoare, maia les ca esti fumatoare veche.
sanatate multa!