| mara722221 a întrebat:

Bună, acum ceva timp în jur de 7 ani m-a durut genuchiul din senin şi acum 2 ani m-a durut genunchiul stâng o vară întreagă, fară să mă lovesc sau ceva şi acum o lună nu ştiu cum am făcut de am căzut jos în curte şi am simțit efectiv cum mi se mişcă oasele de acolo. Acum 3 zile am căzut iar din senin, nu vă pot exprima ce durere am simțit în acele momente, credeți că am ceva la genuchi sau sunt eu nebună? Menționez că am 2 pete maro pe el de 2 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la medic atunci, fiindca nu genunchii sunt problema cazutului tau din picioare, posibil sa fie legat de un dezechilibru, o problema neurologica mai repede, decat osoasa.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cati anisori ai, esti in crestere?
Fiindca asa s-ar explica cresterea osoasa si intinderea ligamentelor care pot durea la toti copii si adolescentii care sunt in crestere.

| mara722221 explică (pentru Violleta2022):

Am 16 ani

| Violleta2022 a răspuns (pentru mara722221):

Mergi la medic atunci, fiindca nu genunchii sunt problema cazutului tau din picioare, posibil sa fie legat de un dezechilibru, o problema neurologica mai repede, decat osoasa.

| Stefan91972 a răspuns:

Asa s-a intamplat si la matusa mea care are vreo 90 kg, s-a dat jos de pe un scaun si dintr o data a inceput sa o doara genunchiul. Poate din cauza greutatii ca se pune prea multa presiune pe el.

| mara722221 explică (pentru Stefan91972):

Nu am un exces de greutate