anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum ceva timp mi-am tuns parul, de atunci sunt dependenta de placa de par si spalatul la cap zilnic deoarece mi se ingrasa numaidecât. Parul a început sa imi cada! As avea nevoie sa stiu ce sa fac sa-l dezobișnuiesc, cu ce șampon să ma spal! Help!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Cu sampon de cal. Serios.Am cunostinte care l au folosit si face parul foarte puternic.

| nicoletad21 a răspuns (pentru Ririru):

Șampon de cal a folosit sora mea si au început să îi cadă șuvițe de par.

| Ryss a răspuns:

Nu ştiu ce să zic de restul, dar nu e bine să te speli pe cap în fiecare zi.

| annneamary a răspuns:

Freaca scalpul cu tarate de grau inainte de baie apoi pieptana-l bine si spla-l nu o sa se mai ingrase asa rau daca repeti asta de mai multe ori o sa ajungi la 1, 2 spalari pe saptamana cum este indicat

| DDN a răspuns:

Pentru regenerarea parului poti folosi uleiul de ricin. Incearca sa folosesti mai rar placa de par si spalatul pe cap zilnic deoarece ii inlaturi substantele care-l fac rezistent

| THeodor_Horia_2000_JfrQ a răspuns:

Nu mai folosi placa de par! Incearca sa iti speli parul macar din 2 in 2 zile cu un sampon care degreseaza parul!