| aanoonimmm123456654320 a întrebat:

Buna,acum ceva timp prietenul meu m-a chemat la el sa ne uitam la film..am mers m-am așezat pe pat iar după el s-a urcat peste mine și a început sa se frece…după vreo 2 minute, s-a ridicat și s-a sters acolo jos și a zis ca și cere scuze..eu eram foarte uda acolo jos..mentionez ca totul s-a întâmplat cu haine pe noi! Pe data de 11 august mi-a venit menstruația, iar pe 10 septembrie mi-a venit iar dar m-a ținut puțin mai mult și aveam sange destul de puțin. Imi puteți spune dacă as fi putut rămâne însărcinată deoarece îmi este foarte frica…eu eram speriata pentru ca nu înțelegeam ce se petrece, l-am întrebat dupa ce a fost asta și a spus ca nimic…am 15 ani fără cateva luni, va rog ajutați-mă pentru ca dacă e sarcina mama se va supara! Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Laura162 a răspuns:

Nu esti insarcinata.

O conditie esentiala pentru a ramane insarcinata e ca sperma sa ajunga in vagin. Cu 4 randuri de haine intre voi, nu a trecut.

Cat esti insarcinata, menstruatia nu mai vine. Exista sangerare de implantare, dar arata altfel: e mai scurta, in cantitate mai mica si mai deschisa la culoare (spre roz) si apare cand ar trebui sa fie prima menstruatie dupa contact. Tie ti-a venit normal pe 11 august (care presupun ca a fost dupa incident), a venit si in septembrie... nu a fost sangerare de implantare si nu e sarcina.

Ciclul ovarian (menstrual) dureaza 28-32 zile (daca e regulat). In acest timp, corpul se pregateste de sarcina. Se dezvolta foliculii ovarieni (care contin ovule), se ingroasa mucoasa uterina, se sparge foliculul si ovulul este eliberat in trompe (ovulatie), unde asteapta cuminte sa vina spermatozoidul. Daca apare in timp 24 ore si ovulul este fecundat, acesta "se lipeste" de mucoasa uterina si se va dezvolta o sarcina. Daca nu e fecundat, va fi eliminat impreuna cu mucoasa aia ingrosata si bine vascularizata - adica in timpul sangerarii (sangerarea e din cauza desprinderii mucoasei).

Poti sa ai crampe, sa te doara sanii (presupun ca s-au si "umflat" si ii simti mai grei) si sa te balonezi fara sa fii insarcinata. E din cauza hormonilor.

16 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Vai si amar! Pana si copii de clasa a V-a stiu ca se fac copii doar daca se cupleaza oamenii. Bine ca n-ai spus ca ti-a trimis un SMS si ai ramas gravida! Nu invatati nimic la scoala si cand va loviti de ceva greu nu stiti nimic, chestii elementare. Mai mult, vreti sa va rezolvati problemele pe net in loc sa mergeti la medic, parinti, etc si sa-i intrebati. Ma bucur ca n-am sa traiesc sa vad tara asta condusa de voi. O sa fie mai rau decat cu dobitocii care sunt astazi la carma tarii.

| darrio2007 a răspuns:

N-ai nimic, mai informeaza-te despre asta.
Ai atatea surse de informare pentru a afla cum se fac copiii.
Si se spune ca lumea era mai proasta inainte.
Of!

| Violleta2022 a răspuns:

Sincer, nu cred ca ai 15 ani... odata ce tu crezi ca copii se fac prin haine, fiindca si cei de la scoala generala, de-a VII_a stiu ca sexul se face prin unirea organului masculin cu cel feminin.

| Violleta2022 a răspuns:

Fetita draga, NU te mai duce la baieti acasa cand te invita sa vedeti filme imperuna, ca pot viziona filmele si singuri, pe tine invitandu-te pentru ca vor sex cu tine!

Vad ca nici acum dupa ce s-a intamplat intre voi, nu esti prea capabil sa intelegi:

"...eu eram speriata pentru ca nu înțelegeam ce se petrece, l am întrebat dupa ce a fost asta și a spus ca nimic..."

| sierra1 a răspuns:

"mentionez ca totul s-a întâmplat cu haine pe noi...îmi puteți spune dacă as fi putut rămâne însărcinată"

ești la școală, faci biologie?

| ywar a răspuns:

Ingenios prietenul tau, dar clasic: te invita la film..bine ca nu te-a invitat sa-ti arate colectia lui de trenulete.
Daca ai boala pe el si e major(18 ani sau peste) te poti duce la politie si depune o plangere penala impotriva lui pentru viol.(Asta ca te-a lasat neterminata si erai uda si aleaa..aleea.)?

| Zuzu1991 a răspuns:

Ignora la Jassmina, ca de obicei, BATE CAMPII, copii de clasa a 7a stiu pe DRACU', la cat NU se invata NIMIC in scoala romaneasca (nimeni nu e atent la, lectie, iar profesorii trec elevii ca sa scape de ei, si STIU, pentru ca am trecut eu insumi prin scoala romaneasca si am trecut fara sa invat nimic, iar examenele le-am luat cu meditatii LA GREU (platite separat), si nu vad de ce ar fi cineva mai atent la educatia sexuala fata de restul lectiilor, nu e cu nimic mai cu mot)

conditia minima ca sa ramai insarcinata e ca sperma sa ajunga pe vagin (pe nu in, daca e in vagin, atunci sansele sunt si mai mari) ori prin 4-5 randuri de haine, NICI O SANSA!

daca ti-a venit menstruatia atunci SIGUR nu esti insarcinata

totusi, de ce ai problemele pe care le ai, e simplu, ai fost foarte aproape de primul orga.sm, iar cand incepi sa faci sex prima oara, mai ales la varsta aia, organismul se schimba, mai ales la fete

| CIaudiu a răspuns:

Baiatul ala merita doi pumni si o spitalizare cu internare cateva luni la terapie intensiva iar tu cateva carti de educatie sexuala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai nimic, treci la somn ca ai scoala.

| aanoonimmm123456654320 explică (pentru anonim_4396):

Am crampe și ma dor foarte rau sânii..azi dimineața mi-a apărut o linie sub buric

| BeaTMaN696 a răspuns (pentru aanoonimmm123456654320):

? te îngrași?

| aanoonimmm123456654320 explică (pentru BeaTMaN696):

Am aceleași kg de 2 luni

| brokxy a răspuns:

Deci nu Mai pot cu intrebarile astea proaste?

| darrio2007 a răspuns (pentru brokxy):

Mai incearca.

| NunuNini a răspuns:

"mentionez ca totul s-a întâmplat cu haine pe noi!"
Despre ce haine vorbesti? Camasa sau chiloti? Ca daca nu aveai chilotii pe tine, degeaba erai imbracata in rest. Mama se va supara.
Ai grija ca nici pe viitor sa nu dai hainele jos de pe tine. Nu in partea inferioara a trupului.

| G777 a răspuns:

Doamne fereste, atat zic...