| Aleacn a întrebat:

Bună. Acum ceva vreme mi-a murit un prieten foarte apropiat. De cand a murit am într-o mică depresie, plang in fiecare zi deoarece știu că nu-l voi mai vedea decât în rai. Cum aș putea să trec peste?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Bună! Ai răbdare cu tine! În timp vei înțelege că el va fi mereu cu tine însă cineva trebuia să-i ia locul... Privește în jurul tău; este deja cineva acolo și are nevoie de tine ca de aer! Nu te concentra pe pierdere ci pe câștig; el te-a învățat ceva minunat și trebuia să mai învețe și pe alții acolo unde a plecat! Nu fi tristă ci recunoscătoare că l-ai avut în viața ta! Numai bine!?

5 răspunsuri:
| Smolbean a răspuns:

De unde știi ca el ajunge în rai? Dar tu? Ești sigur ca ajungi în rai?

| dullcat a răspuns:

Buna.Condoleante.Cel mai intelept e sa iti vezi de rutina zilnica, durerea va trece de la sine in timp si nu prea poti grabi procesul.Cred ca prietenul tau si-ar dori sa te bucuri in continuare de viata.Asta nu e un semn de disrespect.Cand iti este greu ii poti vizita mormantul sa-i lasi niste flori.

| Lioana a răspuns:

Condoleante! Nu ai ce sa faci. Asa e viata. Mergi inainte, nu mai privi inapoi.

Bula
| Bula a răspuns:

Condoleante!
Moartea cuiva este mai grea pentru cei ramasi in viata!
Amintirea lui va fi trista pentru toti care l-au iubit sau cel putin l-au stimat.
Acum va trebui sa-i pastrezi memoria, preluandu-i locul in lucrurile bune pe care le-a facut. Astfel ii vei pastra amintirea si vei fi si tu stimat de ceilalti.

| Aleacn explică (pentru Smolbean):

Nu stiu, doar ziceam așa