| Fluture a întrebat:

Acum chiar am o problema. Catelul meu are limbrici. De cateva zile nu prea mai mananca, mananca putin. Ce tratament i-as putea da, sau ce remedi exista? Faza nasoala e ca acum el sta la bunicii mei intr-o comuna unde veterinarul nu se pricepe la caini iar alt veterinar nu este prin apropiere. Deci ce pastile, tratament ar fi bun pentru catel. [are in jur de 6-7 luni si e boldei, dar tin foarte mult la ell. love struck dau funda si voturi, promit.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CEA a răspuns:

Fuguta la veterinar cu el.

| Smiley923 a răspuns:

Trebuie sa-i faci deparazitarea, trebuie sa te duci cu el la veterinar sa-l cantaresti si veterinarul iti va da o pastila pe care i-o vei da(mentionez ca poate sa-ti spuna sa-i dai si jumatate de pastila). Dupa ce ii vei face deparazitarea limbricii vor fi eliminati, si va trebui sa faci Depar din 3 in 3 luni. Sper ca te-am ajutat