| ionika17 a întrebat:

Acum doi ani am niste analize la inima, deoarece aveam niste dureri ingrozitoare! Si am fost diagnosticat cu proplas de valva mitrala usoara, mi-a spus si ea in cuvinte ca nu se inchide o valva cum trebuie, s-au asa am inteles eu! Si mi-a dat medicamente:
Aspenter, Aspacardin si au mai incetat durerile, si am facut si un test de efort, si acolo a iesit bun, si a spus ca n-am nimic(desi tot am), doar ca nu a aparut durere acolo si a spus ca nu este nimic, dar valva nu se inchide bine infine! Tensiunea este cam mare 14-9, depine 15-8., 13-9! Si acum a inceput sa ma deranjeze iar la inima, mai ma doare mana stanga, mai ma cu slabicune in mana stanga, amorteli in mana, etc! Si ma gandesc ca ar trebui sa mai fac niste analize?! Ma gandesc sa nu mi se intample cateodata ceva! Ce ziceti ar trebuie sa mai fac din nou niste analize?, si vreau sa imi spuneti daca diagnosticu asta este ceva grav, s-au in timp daca se mai agraveaza?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Daca te simti rau fa analizele.