| RM97 a întrebat:

Acum doua saptamani am avut o lovitura la cap. Mi-a fost frica ca voi avea un hematom. Doua nopti nu am dormit de griji. Deja mi se facuse frica sa dorm, mi se zbatea inima de emotii cand ma culcam in pat.

In cele din urma, nu am avut nimic, cucuiul s-a retras. Dar acum am ganduri obsesive cu bataile inimii dupa acel mic stres din pat. Ma tot gandesc la inima, desi sunt constient ca nu am nimic. Este cumva tulburare obsesiv compulsiva? Noptile nu mai dorm cum trebuie. Am mai avut astfel de momente, dispareau cand eram iar ocupat cu scoala. Voi fi bine? Va rog fara comentarii batjocoritoare. Nu sunt bolnav psihic, dar sunt mai emotiv de felul meu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Este o anxietate generata de acea lovitură, incearca sa te linistesti sau sa iei o perioada niste calmante pe baza de plante cum ar fi passiflora, valeriana, tei, sedatif pc, stress control

| AvalohAlyn a răspuns:

E anxietate. Poti incerca ceva usor din plante de la farmacie /plafar si daca nu merge mergi la medicul psihiatru sa iti dea anxiolitice sau antidepresiv, care functineaza pe problemele tale si te relaxeaza fizic si psihic.Sanatate!

| Donsavas a răspuns:

Ai putea sa consulți un psihiatru. Nu ti face rau indiferent de ce ai crede.

| oz_1736 a răspuns:

Incearca sa dormi mai linistit. Lipsa de somn te face sa crezi toate astea. Tulburarea obsesiv compulsiva este altceva. Mintea ta acutizeaza simptomele ireale pe care le simti, din cauza oboselii. Odihneste-te si te vei vindeca