| mikaguapa a întrebat:

Buna,acum doua zile am fost la stomatolog si m-a operat pe gingie ca sa-mi scoata un dinte care inca putin intra in sinus.Toate bune si frumoase, pana ieri cand m-am trezit umflata(Dr.m-a atentionat) si azi sunt umflata pana la ochi.Iau amoxacilina si ketonal.Nu am infectie ca dr.a zis ca asa trebuie sa ma umflu, dar nu exista alt leac sa numai fiu asa umflata? Arat oribil.Mutumesc anticipat:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai bine nu te iei dupa lume ca poti sa-ti faci mai mult rau. O sa treaca pana incepi scoala si stai in casa pana atunci.

| mikaguapa explică:

Va multumesc mult de pareri:*, sper sa treaca ca nu ma doare doar sunt umflata:*.

| Empathizer a răspuns (pentru mikaguapa):

Trece sigur. Fiicei mele i-a trecut in 2 zile.

| mikaguapa explică (pentru Empathizer):

Da,asa a zis si Dna Dr.:*

Dar daca mi s-a invinetit ochiul? E vreo problema?

| Empathizer a răspuns (pentru mikaguapa):

Probabil ca pleoapele ti s-au umflat foarte tare, atat de tare incat unele vase mici de sange s-au rupt si ai facut vanatai. Vanataile trec in 7 zile.

Mersi:*

| Empathizer a răspuns:

E de la anestezicul folosit. Ia un antialergic, Claritine de exemplu (1/zi), ca se da si fara reteta. Trece in 2 zile.

| teotaur a răspuns:

Nu, dar te poti duce si la un alt doctor ca sa ceri si parerea lui.