| mikaguapa a întrebat:

Buna,acum doua zile am fost la stomatolog si m-a operat pe gingie ca sa-mi scoata un dinte care inca putin intra in sinus.Toate bune si frumoase, pana ieri cand m-am trezit umflata(Dr.m-a atentionat) si azi sunt umflata pana la ochi.Iau amoxacilina si ketonal.Nu am infectie ca dr.a zis ca asa trebuie sa ma umflu, si mi s-a invinetit ochiul din ce cauza? ce as putea face ca sa numai fie asa vanatsad? Arat oribil.Mutumesc anticipat:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| guardian18angel a răspuns:

Uf. Eu nu stiu ce sa zic, dar cred ca e o infectie. Daca se umfla si doare, de obicei e o inflamare, care se duce in vreo... 1-2 saptamani luand zi de zi antiinflamatorii si antibiotice, odata la 8 ore sau la 12, in functie de cum ti-a prescris si medicul.

Totusi, poti cere pareri alternative de-aici: http://forum.romedic.ro/

Din cate am inteles (de la mai multe persoane) ti se va oferi o parere de la un medic, si de obicei cam au dreptate.

N-as vrea sa-ti dau idei sa-ti treaca mai repede de-atat fara sa stiu exact ce se intampla prin inflamatia aceea

Continua cu pastilele, o sa-si faca efectul :)

| mikaguapa explică (pentru guardian18angel):

Da,iau pastile una la 8 ore si 2 la 12 ore... sper sa ma fac binelove struckdesi nu ma doare sunt doar umflata si ochiul vanat atat.

5 răspunsuri:
| vio_9808 a răspuns:

Sal,vreau sa-ti spun ca acum o luna am avut si eu o operatie asemanatoare cu a ta si la fel si eu m-am umflat foarte tare si am ramas asa aproape o saptamana...asadar stai linistita ca e normal si in cateva zile o sa-ti reviwinking

| mikaguapa explică (pentru vio_9808):

Off.ms de incurajarehappysper sa ma fac bine

| Answer17 a răspuns:

Foloseste gheata si nu iti face griji ca in cate-va zile va incepe sa isi revina la normal.

| mikaguapa explică (pentru Answer17):

Da am folosit gheta dar nu, iar acum stau cu o bucata de paine inmuiata in vin, sa vad daca se retrage vanataia aia.