| Anamariasebastian a întrebat:

Buna, acum doua zile m-am plimbat cu mașina si geamul din partea șoferului a fost deschis dar geamul din partea mea nu, iar afara era destul de frig undeva la 20 de grade și plouase
Iar de atunci am frisoane si am avut și puțină febră dar atât, tuse nu am sau altceva, ce poate sa insemne asta că am tras curent?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Frig la 20 de grade?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai racit

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Unde ai tras curent? La sate?laughingSau in bloc

| Violleta2022 a răspuns:

Gripa si racela nu se iau da la geamul deschis, ci din contact direct cu cineva bolnav.
"Trasul de curent" este un termen folosit de oamenii nestiutori sau fara prea multa carte, ca-n realitate curentul nu trage pe nimeni.
Sanatate multa!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu exista "am tras curent".
Poate ai luat un virus și acum ai o viroza

Răspuns utilizator avertizat
| Naavin a răspuns:

Eu nu prea cred in faptul ca cineva poate "trage curent", decat daca are masele/dinti cu probleme.
Daca spui ca ai facut febra, e clar ca nu ai tras curent. Febra e reactia corpului la contactarea unui virus sau a unei bacterii, de obicei virus. Cand corpul detecteaza intrusul, isi mareste temperatura pentru a-l ucide.

Probabil ai o raceala.