Eu am trecut prin asa ceva. Anul trecut la inceputul lui noiembrie mi-am luxat genunchiul, cred ca tot rotula. Nu m-am dus la doctor sau la spital. A trebuit sa aplic un bandaj elastic pentru a putea face cat de cat activitatile zilnice, cam doua saptamani, nu mai spun ca am renuntat la sportul zilnic cam o luna si jumatate. Piciorul mi-a stat umflat vreo doua trei saptamani. Cand am reluat sportul (fuga) simteam cum ma incomoda din cand in cand. Aceasta senzatie am tot avut-o pana luna trecuta. In mod miraculos, de atunci am uitat ca am avut acea luxatie. Trebuie sa stii ca tesutul cartilaginos se reface cel mai greu (cam 9 luni). Chiar si oasele se sudeaza mai repede, de aceea la luxatii cuvantul de baza este rabdare. Eu stiam asta si de aceea nu am disperat in toata aceasta perioada. Si iata ca acum dupa vreo 9 luni sunt COMPLET refacut. Acum realizez ca fug exact ca inainte de luxatie, chiar distante mai mari si mai rapid, fara sa ma mai deranjeze deloc. Dar tine minte abia sunt doua saptamani de cand ma simt asa. Si accidentul a avut loc in noiembrie anul trecut. Poate daca nu faci un sport nu te va deranja asa de mult timp, insa nu pot promite asta.
In urmatoarele 2 saptamani genunchiul ti se va dezumfla de tot iar incet, incet vei putea merge chiar alerga fara probleme eu iti recomand sa faci o raza ca sa fii sigura si macar 2 saptamani de fizioterapie dar cu pauza intre ele tinand cont ca e si vara va fi mai usor pentru ca nu vei avea cursuri