| SelenaGomezFan1 a întrebat:

Bună happy Acum o lună mi-a venit menstruația pentru prima oară, dar nu m-a durut deloc... pe mai multe fete din clasa mea le-a durut când le-a venit. Acum mi-a venit din nou, dar tot așa, nu mă doare. De ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Se numesc crampe, majoritatea fetelor au dureri in perioada asta, dar sunt si fete care nu au deloc.Inseamna ca esti norocoasa, unele nici nu pot sa iasa din casa de durere.Si eu m-am intrebat mereu de ce nici eu nu simt nimic...

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Adică nu te a durut burta, spatele, sînii tensionati?

| Kasia a răspuns:

Doamne...rolling eyes
ce sa te doara?:Ostraight face

| BrokenArrow a răspuns (pentru Kasia):

Cum "ce să te doară"? Eşti fată, nu? Ştii ce se intamplă de fapt cand iţi vine menstruaţia? Dacă nu, documentează-te.
A nu avea dureri menstruale e la fel de normal cu a avea dureri menstruale. :/

| Kasia a răspuns (pentru BrokenArrow):

Da sunt fata.nu e nevoie sa ma documentez.numai eu stiu prin ce dureri de burta trec.eu credeam ca te referi la altfel de dureri si eram in dubii.