| Snufkin a întrebat:

Acum o luna, pe 11 Aprilie am facut sex pe stop cu iubitul( relatie stabile de mai mult de 2 ani) si s-a terminat in mine, dimineata am luat pastila de a doua zi pentru motive de siguranta. Azi 13 Mai inca nu sunt pe stop. Este din cauza dereglarilor hormonale? Mentionez ca am fost si racita acum o saptamana si jumatate. Este din cauza dereglarirol? fiindca nu prea pot crede ca sunt insarcinata chiar si dupa ce am luat pastila. Multumesc anticipat. FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| mataimprejur a răspuns:

Este din cauza dereglarilor hormonale, sunt multe femei care fac sex atunci cand sunt pe stop si nu raman stai linistita.

| BeckhamRZM a răspuns:

Mami. :*

| neutrino a răspuns:

Roaga-te sa ai noroc.

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu pot crede ca ai folosit pentru a doua oara pastila contraceptiva si ti-ai administrato absolut INUTIL.In perioada menstruatiei posibilitatea se a se instala o sarcina chiar si in cazul in care s-a ejaculat voit in vagin, este foarte mica adica de maxim cateva procente.Procedand astfel ai dat dovada de lipsa celor mai elementare cunostinte despre procreere. Ai dat dovada de IRESPONSABILITATE avand in vedere faptul ca ai mai testat "beneficiile" oferite de aceste produse.Probabilitatea de a fi insarcinata este extrem de mica. Intarzierea inceperii menstruatiei poate avea atat cauze medicale cat si hormonale din cauza existentei acestora in exces in organismul tau ca urmare a folosirii pastilei respective. Multa sanatate.