anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum o saptamana am avut o relație neprotejata cu o domnișoara si ca urmare acum mi-au aparut doua bubițe pe penis.
Poate cineva să-mi spună ce înseamnă aceasta sau cum se tratează? Va rog seriozitate.
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Ωmega a răspuns:

Ti-am mai raspuns la intrebarea asta o data si te-am indemnat sa mergi la doctor pentru a vedea ce ai cu exactitate si pentru a urma tratamentul adecvat afectiunii tale. Ce nu intelegi?
Nu mai cauta sfaturi medicale amanuntite pe net pentru ca sunt contraindicate mai tot timpul si pentru ca fara exceptie trebuie sa fii consultat de un medic orice simptome ai prezenta. Nu mai fi "roman" cu refuzul de a merge la doctor.

| Bula a răspuns (pentru Ωmega):

Asa se transmit bolile intre zapaciti.
Stie ca-i bolnav, dar va mai infecta cateva persoane pana sa-l doare sa nu mai poata suporta. Fetele, la randul lor, si ele vor face mai departe cu alti baieti si asa mai departe.

Isi merita soarta, daca este zgarcit sa ia un prezevativ si umbla in asemenea cercuri nepasatoare!

| Ωmega a răspuns (pentru Bula):

Din pacate ai dreptate si asa este. Pentru mine inca e de nepatruns cum in secolul in care informatia te loveste in fata oriunde ai fi, mai exista lume asa de inconstienta.