| lola111122233 a întrebat:

Buna! Acum o saptamana, am fost la baie si pe hartie era sânge foarte deschis la culoare, roz si putin, am spus ca poate mi-a venit menstruatia cu toate ca era cu 5 zile inainte, dar nu am mai avut nimic dupa, azi, dupa ce aseara am avut un contact sexual, mi-a curs sange ca la ciclu, insa tamponul este fara nicio picatura pe el, insa cand ma sterg este sange pe hartie ca la menstruatie ( tin să menționez ca am ovare polichistice si ca de o perioada nu ma ud deloc in timpul contactului si este totul pe uscat), ce ar putea sa fie?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Am pățit și eu ca tine cu o picătură deschisa la culoare si la fel m-am speriat, am fost la ginecolog si mi-a zis că se mai intâmplă în perioada ovulației, deci probabil si la tine a fost la fel. poți merge totusi la medic pentru un control de rutină

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la ginecolog nu cauta solutii sau diagnostice pe TPU, medicul te va consulta si vei afla exact cauzele, ce varsta ai?