Avand in vedere ca el nu are simptome cel mai sigur e sa previ.eu iti pot recomanda ceva de la farmacie care se poate elibera fara prescriptie medicala, dar acum depinde si ce anume ai tratat tu. Flucovim 150 este o singura pastila intr o cutie, ceri doua, una tu si una el.si Tinizol luati cate 4 pastile o data fiecare.Nu sunt deloc scumpe, si puteti repeta tratamentul care il iei o data si scapi si previi orice posibila recidiva.Sanatate.
Bună!
Poţi întreţine relaţii sexuale doar DUPĂ ce mergi la control - după terminarea tratamentului şi confirmarea vindecării!
Toate cele bune!
Partenerul tau trebuie sa ia tratament concomitent chiar daca simptomele nu exista.este purtator, si dupa ce te-ai vindecat o poti lua de la capat cu problema.Bineinteles ca trebuia medicul sa ii recomande si lui medicamentatia adecvata.Sanatate
Nu am mai avut relații sexuale de 3 săptămâni, este posibil să aibă și el dacă nu am făcut nimic? Nici cu o saptamana și ceva înainte de asta
Avand in vedere ca el nu are simptome cel mai sigur e sa previ.eu iti pot recomanda ceva de la farmacie care se poate elibera fara prescriptie medicala, dar acum depinde si ce anume ai tratat tu. Flucovim 150 este o singura pastila intr o cutie, ceri doua, una tu si una el.si Tinizol luati cate 4 pastile o data fiecare.Nu sunt deloc scumpe, si puteti repeta tratamentul care il iei o data si scapi si previi orice posibila recidiva.Sanatate.