Întrebare recomandată | catalinutza20010 a întrebat:

acum o saptamana m-a luat o durere ingrozitoare de ureche.am fost la medic si m-a trimis la orl.mi-a dat sa iau unasyn 375 si un spray nazal...de fiecare data cand stranut sau sughit mi se infunda si ma mai inteapa uneori..am incercat sa imi pun ulei dar imi "curge"inapoi..deci nu imi intra in urechebig grin.din cate am inteles doctorita de la orl nu e tocmai cel mai bun medicstraight facece sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dorne a răspuns:

Am avut /am cateva probleme ce tine de orl, la inceput am mers la cine am apucat si din ghinion mai mult rau mi-am facut(la mine fiind ceva mai grav) apoi am trecut pe ideeia cei de la PRIVAT isi fac treaba si intr-adevar asa e, chiar daca dai un ban stii ca esti pe maini bune happy Personal iti sugerez sa te interesezi de un doctor bun
ps: cei de la privat au si aparatura necesara unor consulatii adevaratehappy
Nu doar sa se uite un pic in urche/nas si... Pooooi da' sa stii ca da' bine da'...ok sa iei reteta asta 5 zile si gata laughing
Spor la insanatosire!

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă nu este niciun semn de ameliorare, mergi și la alt medic O.R.L., sănătatea ta trebuie respectată.
Pa, pa.

| danielaxyz a răspuns:

Pune-ti in ureche vata imbibata in bitter suedez, iar daca ti se infunda e posibil sa ai si dopuri de ceara, incearca pentru asta Audispray