| madalicious a întrebat:

Buna!

Acum o saptamana si jumatate mi-am pus din nou cercel in buric. Pana acum nimic rau, totul bine si frumos. Azi au inceput problemele pentru ca acolo unde mi-am facut gaura nu mi-au pus cercel pentru buric, ci din acela de ureche din otel medicinal, cu o bobita destul de mica, cu care acum am probleme pentru ca imi tot intra in gaura, si o largeste.straight face Si ma gandeam sa ma duc sa cumpar un cercel de titan dar, acum e inchis la bijuterier asa ca o las pe maine dimineata.

Intrebarea mea este: ce pot pune acolo pana maine dimineata ca sa nu se astupe gaura? straight face

P. s. Mama se gandeste sa-mi puna un cercel de aur, dar mie imi este teama pentru ca am auzit ca fiind asa devreme si gaura neformata bine inca, distruge carnea din jurul gaurii. straight face

Dau funda pentru cel mai bun sfat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Laura_2393 a răspuns:

Gaura nu ti se va astupa intr-o singura zi, nici cercelul de aur nu cred ca are ce rau sa iti faca pe vremuri nu existau cercei medicinali iar doctori indicau sa se poarte cercei de aur sau argin pentru a nu se infecta zona daca nu ma insel.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gaura nu ti se va astupa intr-o singura zi, nici cercelul de aur nu cred ca are ce rau sa iti faca pe vremuri nu existau cercei medicinali iar doctori indicau sa se poarte cercei de aur sau argin pentru a nu se infecta zona daca nu ma insel.

| Alexandru_8107 a răspuns:

Dar, pentru ce este atat de important cercelul, la buric?