| Dioxid a întrebat:

Acum o zi m-a intepat o albina, ma mananca ingrozitor.E normal ca o intepatura de albina sa te manance ingrozitor? Nu am dormit o seara intreaga din aceasta cauza. Ce sa fac? Durerea nu mai persista dar macarimea da

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CandyღDulceata a răspuns:

Da e normal sa te manance si sa te usture la inceput, bunicul meu e apicultor sad iar cea mai buna metoda e sa te freci cu patrunjel sau sa pui gheata, sa nu te scarpini ca altfel se imprastie veninul pe o suprafata si mai mare si o sa te manance mai tarewinking! deci se va vindeca in 3-4 zile big grin!

6 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Da, este normal. Pentru calmarea mancarimii, se foloseste un spray pentru intepaturi de insecte sau un unguent cu hidrocortizon 1%.

| drogh a răspuns:

Te-a intepat o albina, deci este normala mancarimea.
Foloseste spray-ul Helpic care ofera protectie impotriva albinelor si a intepaturilor deranjante.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, @CandyღDulceata are dreptate. Si nu te mai scarpina!

| CandyღDulceata a răspuns (pentru anonim_4396):

^^

| anonim_4396 a răspuns (pentru CandyღDulceata):

Buna dimineata fomoaso! Si eu iubesc albinele si stiu ce inseamna asta. O zi buna sa ai.

| névtelen a răspuns:

Nici eu nu pot dormi daca ma inteapa un tantar mai mare sau mai stiu eu ce vietate e prin camera seara si ma pandeste laughing si se umfla super mult si ma scarpin toata seara. Intepatura de albina e normal sa aiba un efect mai mare ca nah. e ok daca nu te mai doare, macarimea se duce, poti pune niste sare si freci usor ( dar ai grija sa nu faci rana ), sau cu spirt, crema de galbenele si trece. e ca nou big grin