Bună.
Și la medicul de familie de ce nu mergi?
Ești destul de răcită și poate ascunde o afecțiune destul de urâtă.
Sănătate.
Pa, pa.
Bună @Biby! Taie mărunt o lămâie cu tot cu coajă după ce ai spălat-o în prealabil, acoper-o cu miere de albine și consumă cât poți de multă. Bea cât mai multe ceaiuri călduțe (atenție! nu fierbinți). De asemenea încearcă să faci o baie fierbinte cu apa și un pumn de sare (apa să aibă maxim 37 grade) la picioare.
Însănătoșire rapidă!
Hey.
Ma simt putin mai bine.Multumesc. Am fost la doctor si mi-a dat ceva medicamente.
Pai. Nu mai lua medicamante o sa-ti faca si mai rau. Sau ia dar cu masura. Iti trebuie un ceai fierbinte si sa stai intr-o patura. Ai putea sa-ti pui si ciocolata calda si daca ai zis ca iti este somn.culca-te! asa o sa elimini simptomele ah, si ink ceva... Pune-ti o patura groasa ca sa-ti scoti acele substante si cel mai important trebuie sa mananci o mancare calda. Sper ca te-am ajutat. Sper sa te simti bine.Numai biinee
Deci,in primul rand imi pare RAU pentru tine
Acum, sper ca nu ai luat TOATE medicamentele alea odata, da?
Primul sfat: DU-TE LA DOCTOR
Al doilea sfat: PASTILE PENTRU GAT (roaga pe cineva sa mearga la o farmacie naturista si sa iti cumpere )
Al treilea sfat : NU TE MAI INDOPA CU MEDICAMENTE PTC O SA-TI VINA MAI RAU SA VOMITI
Al partulea sfat :BEA UN CEAI CALD
Al cincilea sfat : IA MEDICAMENTE (prescrise de doctor)
Al saselea sfat: CULACA-TE (vezi raspunsurile mele ptc am dat cuiva un raspuns la o intrebare legata de somn linistit )
Al saptelea sfat : NU MERGE MAINE LA SCOALA (te poti inbolnavi si mai rau sau sa inbolnavesti si pe altii )
Sper ca te-am ajutat si te rog sa ma tii la curent cu starea ta :*
Tamtum verde timp de o spatamana si daca nu iti trece tine-o pe tamtum 2 saptamani stai cu fular... ma rog chestii din astea ceaiuri si antibioticul nu-l lua mereu cand racesti ca asa organismul o sa se invete si distruge flora intestinala.
Ai luat suficiente medicamente, stai linistita, maine o sa poti merge la scoala, dar trebuie sa te hidratezi mai bine sa bei multe ceaiuri calde, nu fierbinti! Bafta la scoala!