| Catecrs a întrebat:

Bună.Acuma vreo cateva zile am dat pe mana cu spray de corp gen rece rece si am tinut prea mult.S'a albit pielea si gen inghetat.straight face S'a facut rosu si ma ustura.Acuma m-am dat cu crema de arsuri.Se vindeca oarecum.A inceput sa ma manance.E de bine? Funda+vot...rog seriozitate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BiancaBiB a răspuns:

Nu stiu.
Si eu am patit ceva de genul.
M-am dat cu parfum ( pe gat ), parfum pe care l-am mai folosit.Si mi s-a inrosit pielea.De atunci am si eu o usoara iritatie si mancarime ( putin ).Dar ce e mai rau este ca acum piele ( de pe gat ) s-a asprit oarecum...M-am dat cu o crema si usor-usor se vindeca.Dar nu ma mai pot da cu nici un parfum acum( am mai incercat dupa ce m-am vindecat si degeaba ) straight face

1 răspuns:
| Astaeparereamea a răspuns:

Mergi la un consult dermatologic este cel mai indicat