anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună!

Adineauri mi-am cumpărat un meniu duo bucket, am mâncat ceva din meniu (sunt genul care mănâncă din prima fără oprire) și brusc simt o durere în zona inimii și în spate, o durere ascuțită; imediat după durere am încetat sa mai mănânc și acum simt niște înțepături în zona pieptului /inimii, e prima oara când mi se întâmplă asa ceva. Care sa fie cauza? Asa de toxica e mâncarea de la KFC? Sau mănânc eu prea exagerat?
M-am enervat în timp ce mâncam ca am pierdut un bilet la pariuri, poate o fi și asta cauza.
Ați pățit vreodată după ce ați mâncat de la KFC, MC donalds sa resimtiti o durere ascuțită în zona inimii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mihai8767 a răspuns:

Ceea ce ai simtit tu nu a fost durere de la inima ci de la stomac sau esofag. Stilul asta pe care il practici tu dupa cum zici (de a manca din prima fara oprire/rapid) exercita o presiune foarte mare asupra stomacului si implicit a esofagului nemai lasand timp intre inghitituri stomacului/esofagului sa se relaxeze. Alta varianta ar fi ca mancand rapid sa nu fi mestecat bine alimentele, acestea intrand pe bucati mari in esofag sa-l irite si de acolo si durerea. Pe viitor incearca sa manaci mai incet (nu-ti fura nimeni mancarea) deoarece in timp poti avea porbleme cu stomacul.

| anonim_4396 explică (pentru Mihai8767):

Mulțumesc pentru răspuns, ai dreptate, mananc,, pe fast ",, trebuie mai lejereanus.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai mincat cu poftă si posibil ti sa aplecat

| Dismally a răspuns:

Du-te la un cardiolog, nu sunt semne bune... Mancarea fast-food nu este deloc sanatoasa iar tu daca o consumi regulat poti avea probleme foarte mari.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intepaturile sunt de la stomac, e poate prea plin