| D0zzz a întrebat:

Afecteaza cu ceva daca fac sport in a 3-a zi de menstruatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| diavolitadulce a răspuns:

Eu fac fitness de 3 ori pe saptamana si nu mai am nimic. stai linistita si oricum daca ar fi sa te doara burta te doare si cu si fara sport. daca e asa ia si tu un nurofen forte sau chiar si un simplu algozone. iti va trece imediat. pana la urma asta e un lucru inevitabil. funda?

| ingerashmyk a răspuns:

Nu te afecteaza cu nimic, chiar daca esti pe spot poti face sport chiar si din prima zi.

| denisag0g0 a răspuns:

Pai nu prea dar sa nu faci extrem de mult efort cand simti ca nu mai poti ie o poza 10-20 min
Funda?

| Miruna04 a răspuns:

Eu fac mereu sport cand sunt la menstruatie. Nu ti se intampla nimic, doar ca o sa curga putin mai mult, logic, dar iti trece si mai repede. Ti-am spus, eu mereu fac sport. Bineinteles ca daca te doare burta si nu te simti in stare, nu trebuie sa faci sport. Nu vrem sa te simti si mai rau, nu-i asa? happy