Http://www.sfatulmedicului.ro/......elor_21758 incearca aici sau cauta pe google umflatura in zona ovarelor, diaree etc
Nu cred ca este normal de loc! Mai bine te-ai duce sa faci un control mai detaliat nu stiu fa-ti analize, fa-ti teste de sarcina si alte chesti. Poate ai racit la burta ai capatat o sensibiliteate, poate te-ai deshidratat, stiu ca daca ai diaree ca sa iti treaca inghiti 1-2 linguri de boabe de orez, iar la burtica cred ca trebuie sa iti vina menstruatia.
Sau eu stiu depinde ce pastile ai luat se poate ca sa ai un ingeras ce iti mangaie burtica si iti previne un viitor frumos.
Nu stiu pentru mai multe detalii du-te la un ginecolog.
Succes si multa sanatate sper sa iti rezolvi probelemele Funda?
Nu am ingeras sunt sigura! si chisr sper sa nu fie ingeras ca am facut luna trecuta de 3 ori raze la plamani si nu vreau sa il afecteze! sper sa nu fie!
Nu stiu mai bine aci cateva teste! Sunt pentru siguranta ta ( si al bebelusului, daca este )
Poate ai "aprindere de ovare " daca te doare rau. Daca te doare la apendicita poti sa ti intre picioare un flcaon cu 1 l de apa fierbinte si sa stai in pat acoperita, sau daca te doare la apendicita si s-a umflat poate ai apendicita perforata, du-te la medic. Sper ca te-am ajutat...