| Chetroşanu a întrebat:

ajutati-ma va rog, prietena mea nu mai are ciclu de trei luni... E oare insarcinata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca a avut contact sexual, e probabil sa fie insarcinata. Totusi, sarcina nu e singura cauza a amenoreei, dar este cea mai de dorit. Fiindca o amenoree de 3 luni in absenta sarcinii semnifica o dereglare severa care necesita tratament cat mai repede. Prietena ta sa faca un test de sarcina si, imi ales daca e negativ, sa se duca maine la ginecolog.

| OanaG a răspuns:

Daca ai intretinut relatii sexuale neprotejate, da.

| BruneTTe a răspuns:

Mergeti neaparat la un doctor. numai el va poate spune sigur care e problemahee hee

| Nimic special a răspuns:

Depine, poate sa fie si racita si d`aia intarzie, daca ofereai si u mai multe detalii, alta viatalaughing.

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Pey cel mai bine ar fi sa faca un test si sa afle.intarzierea ciclului nu e doar datorita faptului ca e insarcinata. poate avea alta problema.este posibil sa fie doar o anexita(o raceala la ovare) iar daca nu o trateaza se poate agrava...deci oricum trebuie sa dea o fuga pana la ginecolog.

| byoana a răspuns:

Eu zic ca prietena ta sa isi cumpere un test de sarcina sau sa mearga la doctor.

| Chetroşanu explică:

Intretinem relatii sexuale fara prezervativ, si testele dau rezultate diferite