anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor~~~ Ma doare gatul foarte foarte tare. Nu stiu ce sa mai fac am luat diferite spray-uri dar tot ma doare. Profesoara mea de sport mi-a zis sa tin putin in gat niste apa cu sare. Dar nu mai stiu exact cum era. Spuneti-mi va rog daca stiti ce tratamente de felul acesta as putea face? sau ce fel de ceai ar trebui sa beau? VA ROG CAT MAI REPEDE CA MA DOARE INGROZITOR.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| daassh a răspuns:

Ai puroi in gat stiu cum e eu am avut puroi in gat ciuperca si ciuperca pe limba si din cauza astaam pierdut 11 kg.Asa e incearca sa iei apa cu sare(de mare preferabil) si sa faci "gargara" doar asa ti se va indeparta puroiul.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și la medic de ce nu mergi?
Badijonare cu albastru de metil.
Sănătate!
Pa, pa.

| AjutorAnorexieBulimie a răspuns:

Mergi la un orelist, sa vada exact ce ai, poate o sa-ti prescrie antibiotic, cauzele durerii in gat pot fi diverse. Daca tu bei ceaiuri si de fapt ai ditamai infectia? Succes!

| leacuri a răspuns:

Apa, sare si bicarbonat de sodiu...gargara din 10 in 10 min

| TDorina a răspuns:

Pai faci gargara cu apa cu sare si ITI cumperi DECASEPT happy