Ori e varsat ori e vreo alergie la ceva ce poate ai mancat sau mai degraba la detergent ceva daca iti apare si iti dispare, ai grija si cu ce te imbraci. du-te la doctor si el o sa stie cauza.sanatate!
Ai rubeola. Am avut si eu acum 2 saptamani. Nu trebuie sa iesi din casa o saptamana
Poate fi toxinfectie alimentara sau ai facut rost de rubeola(acum e epidemie)
S-ar putea sa fie o alergie. din cate stiu eu asa se intampla. Oricum nu te panica fiindca doctorul va sti ce sa faci. Repet 99. 9 la suta, dupa parerea mea e o alergie nevinovata. Funda?
Am fost la doctor si mi-a spus ca poate fi de la vant si de la soare... In orice caz mi-a spus ca nu e varsat de vant[rubeola]! Sora mea a avut anul trecut alergie la soare ! Si asa se manifesta. Momentan nu mi-au mai aparut petele dar ma mananca mainile! Adica, imi vine sa ma scarpin intr-una pe maini . Dar mi-a mai spus doctorita ca daca mai apar sa ma prezint la doctor ca sa vada ce am. Fiindca eu cand m-am prezentat la consultatie petele disparusera complet. Nu au mai aparut dar repet ca am mancarimi pe suprafata mainilor! Multumesc pentru opinii si sfaturi! Daca mai este ceva o sa va spun . Multumesc mult!
Nu mai am pisici . Adica mai am una, dar nu am avut contact cu ea, nu intra in casa!